Etäisyysmittareiden avulla saat aina virheettömät tulokset kun haluat laskea tarkasti pintamateriaalien, seinämaalien, parkettien tai laattojen määrän. Aivan ehdoton mittalaite rakennusmittauksiin.

Valikoimastamme löytyy myös kaivojen vedenpinnan korkeuden mittarit.

69,00 € + alv Lue lisää

Trotec BD15 etäisyysmittari

Tällä kätevällä mittarilla voi mitata etäisyydet, pinta-alat ja tilavuudet vain napin painalluksella. Mittari on saanut erinomaisen arvosanan hinta-laatusuhteen vuoksi. Trotec BD15 etäisyysmittari on oivallinen valinta: se antaa aina virheettömät tulokset, ja sen avulla voidaan laskea tarkasti käyttömateriaalien, kuten seinämaalien, parkettien ja laattojen, tarve. Mittari on varustettu IP54-luokan pöly- ja roiskevesisuojauksella.

Lukuisista toiminnoistaan huolimatta Trotec BD15 etäisyysmittari on erittäin helppokäyttöinen; joka toiminnolla ja säädöllä on oma painikkeensa. Suuri, monirivinen näyttö on valaistavissa, joten mittaaminen onnistuu helposti yhtä hyvin pimeissä tiloissa kuin päivänvalossakin.

79,00 € + alv Lue lisää

Trotec BD21 etäisyysmittari

Edistyksellinen BD21 tarjoaa vakiotoimintoja ja ominaisuuksia, jotka aiemmin ovat kuuluneet vain kalliisiin huippulaitteisiin: Integroidun 90 °-kaltevuusanturin ja 3-pisteisen pythagoras-toiminnon ansiosta voit mitata matkan, pinta-alan tai tilavuuden nopeasti, helposti ja tarkasti – lisäksi korkeus- ja osakorkeusmittaukset, etäisyysseuranta tai epäsuorat etäisyys- ja korkeusmittaukset esteiden yli eivät ole ongelma tälle kätevälle laitteelle, jota voidaan käyttää myös elektronisena vesivaakana.
 

95,00 € + alv Lue lisää

Trotec BD26 etäisyysmittari

Tämä edistyksellisten BD26 etäisyysmittari tarjoaa kaikkea, mitä yleensä on nähty vain kalliissa huippulaitteissa:

Integroidun 90 °-kaltevuusanturi monipuolisiin laseretäisyysmittauksiin 100 metriin saakka. 3-pisteisen Pythagoras-toiminnon ansiosta voit mitata matkan, alan tai tilavuuden nopeasti, helposti ja tarkasti – lisäksi korkeus- ja osakorkeusmittaukset, etäisyysseuranta tai epäsuorat etäisyys- ja korkeusmittaukset esteiden yli eivät ole ongelma tälle laitteelle, jota voidaan käyttää myös elektronisena vesivaakana.

VesKalle kaivojen vedenpinnan korkeusmittari

Luotettavaa saksalaista laatua. Mittnauhan pituus 50 m. Ilmaisee vedenpinnan saavutettuaan äänimerkillä ja -valolla.

Mittanauha kelattu avokelalle, josta se purkautuu helposti. Pakattu tukevaan metalliseen kuljetuslaukkuun.

Tulokset 1 - 4 / 4