Etäisyysmittareiden avulla saat aina virheettömät tulokset kun haluat laskea tarkasti pintamateriaalien, seinämaalien, parkettien tai laattojen määrän. Aivan ehdoton mittalaite rakennusmittauksiin.

Valikoimastamme löytyy myös kaivojen vedenpinnan korkeuden mittarit.

69,00 € + alv

Trotec BD15 etäisyysmittari Trotec BD15

Tällä kätevällä mittarilla voi mitata etäisyydet, pinta-alat ja tilavuudet vain napin painalluksella. Mittari on saanut erinomaisen arvosanan hinta-laatusuhteen vuoksi. Trotec BD15 etäisyysmittari on oivallinen valinta: se antaa aina virheettömät tulokset, ja sen avulla voidaan laskea tarkasti käyttömateriaalien, kuten seinämaalien, parkettien ja laattojen, tarve. Mittari on varustettu IP54-luokan pöly- ja roiskevesisuojauksella.

Lukuisista toiminnoistaan huolimatta Trotec BD15 etäisyysmittari on erittäin helppokäyttöinen; joka toiminnolla ja säädöllä on oma painikkeensa. Suuri, monirivinen näyttö on valaistavissa, joten mittaaminen onnistuu helposti yhtä hyvin pimeissä tiloissa kuin päivänvalossakin.

79,00 € + alv

Trotec BD21 etäisyysmittari Trotec BD21

Edistyksellinen BD21 tarjoaa vakiotoimintoja ja ominaisuuksia, jotka aiemmin ovat kuuluneet vain kalliisiin huippulaitteisiin: Integroidun 90 °-kaltevuusanturin ja 3-pisteisen pythagoras-toiminnon ansiosta voit mitata matkan, pinta-alan tai tilavuuden nopeasti, helposti ja tarkasti – lisäksi korkeus- ja osakorkeusmittaukset, etäisyysseuranta tai epäsuorat etäisyys- ja korkeusmittaukset esteiden yli eivät ole ongelma tälle kätevälle laitteelle, jota voidaan käyttää myös elektronisena vesivaakana.
 

95,00 € + alv

Trotec BD25 etäisyysmittari Trotec BD25

Tämä edistyksellisten BD25 etäisyysmittari tarjoaa kaikkea, mitä yleensä on nähty vain kalliissa huippulaitteissa:

Integroidun 90 °-kaltevuusanturi monipuolisiin laseretäisyysmittauksiin 100 metriin saakka. 3-pisteisen Pythagoras-toiminnon ansiosta voit mitata matkan, alan tai tilavuuden nopeasti, helposti ja tarkasti – lisäksi korkeus- ja osakorkeusmittaukset, etäisyysseuranta tai epäsuorat etäisyys- ja korkeusmittaukset esteiden yli eivät ole ongelma tälle laitteelle, jota voidaan käyttää myös elektronisena vesivaakana.

VesKalle kaivojen vedenpinnan korkeusmittari VesKalle

Luotettavaa saksalaista laatua. Mittnauhan pituus 50 m. Ilmaisee vedenpinnan saavutettuaan äänimerkillä ja -valolla.

Mittanauha kelattu avokelalle, josta se purkautuu helposti. Pakattu tukevaan metalliseen kuljetuslaukkuun.

Tulokset 1 - 4 / 4