C.SCOPE kaapelinhakulaite on ammattilaisen valinta. Paikanna kaapelitutkalla kaapelit ja putket ennen kaivamista. Kaapelien etsintä on nopeaa uuden automaattihaun ansiosta. Putkisondien paikannus onnistuu myös C.SCOPE kaapelitutkalla.


Uusi C.SCOPE XL4 -mallisto nyt esittelyssä! 

C.SCOPE on suunnitellut uuden sukupolven XL4- sarjan, joissa monipuolisemmat toiminnot sekä uusi digitaalisella tekniikalla toteutettu signaaliprosessointi.

C.SCOPE kaapelihakulaitteella pystytään paikantamaan virralliset ja virrattomat kaapelit sekä metalli- ja muovi-, ja betoniputket erillaisilla paikantamismenetelmillä. C.SCOPE lähettimellä varustettuna saadaan lisäksi selvitettyä kaapelin syvyys. C.SCOPE kaapelinhakulaite on Suomen suosituin ja mallistossa on neljä eri mallia: CLX3, CXL4, DXL4 ja MXL4.  

C.SCOPE XL4 sarjan mukana tulevat uudet ominaisuudet:

  1. Lähettimessä käytössä tuplataajuus 33+131kHz. Mahdollistaa erityisesti pienten kaapeleiden entistä tarkemman paikantamisen
  2. SGA4 lähettimessä vakiona 1W teho
  3. Automaattinen hakutoiminto (Automatic Scan) mahdollistaa kaivualueen nopean tarkastuksen yhdellä kerralla ja katvealueita ei jää
  4. Automaattinen itsetestaustoiminto varmistaa laitteen toiminnan päivittäin
  5. Laitteessa on asentosensori joka varmistaa että laite on oikeassa asennossa hakutilanteessa

C.SCOPE TAKUU 3 VUOTTA

 

795,00 € + alv Lue lisää

Kaapelinetsin C.SCOPE CXL3

Kaapelinetsin CXL3 on C.SCOPE malliston ensimmäinen malli. Kestävä, helppokäyttöinen C.SCOPE CXL3 varmoilla perusominaisuuksilla. Erittäin hyvä hinta/laatusuhde. Pyydä tarjous ja tilaa omasi. CXL3 malli voidaan myös varustaa SGA lähettimellä.

Kaapelinhakulaite C.SCOPE CXL4

Kaapelinhakulaitteessa C.SCOPE CXL4  on suuri, helppolukuinen nestekidenäyttö, josta nähdään kohteen sijainti näytölle tulevana viuhkana sekä kuullaan voimistuvana äänisignaalina. Meluisissa olosuhteissa voidaan kaiutin irroittaa ja viedä lähemmäs korvaa paremman kuuluvuuden saamiseksi. Selkeä nestekidenäyttö on suojattu kestävällä polykarbonaattilinssillä. Näytössä näkyy myös paristojen kunto sekä kohteen paikannustapa (R,P,G,AS). Kaapelit ja putket löytyvät aina kolmeen metriin saakka.

C.SCOPE -kaapelin- ja putkenhakulaiteilla pystytään paikantamaan virralliset ja virrattomat kaapelit sekä metalli- ja muovi-, ja betoniputket erillaisilla paikantamismenetelmillä.

Kaapelitutka C.SCOPE DXL4

Kaapelitutka C.SCOPE DXL4 on uuden sukupolven kaapelinhakulaite. DXL4 mallissa on lisäominaisuutena syvyysnäyttö lähettimen kanssa käytettäessä. Syvyystieto saadaan myös putkisondeille. Muut hakutoiminnot samanlaiset kuin CXL4 mallissa.

C.SCOPE DXL4  kaapelin- ja putkenhakulaitteessa on suuri, helppolukuinen nestekidenäyttö, josta nähdään kohteen sijainti näytölle tulevana viuhkana sekä kuullaan voimistuvana äänisignaalina. Meluisissa olosuhteissa voidaan kaiutin irroittaa ja viedä lähemmäs korvaa paremman kuuluvuuden saamiseksi. Selkeä nestekidenäyttö on suojattu kestävällä polykarbonaattilinssillä. Näytössä näkyy myös paristojen kunto sekä kohteen paikannustapa.(R,P,G,AS). Kaapelit ja putket löytyvät aina kolmeen metriin saakka.

Kaapelinhakulaite C.SCOPE MXL4

C.SCOPE XL4 sarjan lippulaiva! Todella ammattimaiseen ja tarkkaan kaapelinhakuun.

Uusi C.SCOPE MXL4 vastaanotin on varustetu todella runsailla ominaisuuksilla! Siinä on useita eri lähetinhaku taajuuksia: 512 Hz, 640Hz, 8 kHz, 33+131 kHz.

512Hz ja 640Hz taajuutta tarvitaan kun halutaan seurata jotakin tiettyä kaapelia tai putkea. 33+131KHZ ja 8KHz taajuudet aiheuttavat siirtymää kaivannossa oleviin vierekkäisiin kaapeleihin, kun taas 512/640Hz taajuudet ei aiheuta siirtymää.

8kHz taajuus on oikea valinta kun matka on pitkä seurattavalle kohteelle. 8kHz taajuus vaimenee vähiten valittavista taajuuksista.

MXL4 vastaanottimessa on signaalivirran mittaus. Signaalinvirran voimakkuuden mittaus helpottaa paikantamaan jonkin tietyn kaapelin kaapeliverkosta. Signaalinvirran voimakkuudella voidaan myös päätellä kaapeliverkon eri kaapeleiden sijainti.

C.SCOPE SGA4 lähetin

SGA4 ja SGV4 lähettimissä nyt uutena ominaisuutena uusi lähetintaajuus 33+131kHz. VAKIONA lähetystehoa on nyt 1W. Entistä parempi kuuluvuus pienille ja heikosti maadoitetuille kaapeleille.
Lähettimellä pystytään syöttämään 33+131 kHz signaalia kohteeseen maan päältä tai se voidaan kytkeä kaapeliin ja metalliputkeen joko kytkemällä se suoraan tai signaalipihtejä apuna käyttäen.
Lähetintä tarvitset kun työskentelet talojen pihoissa, joissa saattaa olla lyhyitä ja/tai maadottamattomia johtoja. Lähettimen avulla voidaan määrittää kaapelin syvyys (DXL4 ja MXL4 vastaanottimilla).

C.SCOPE MXT4 lähetin

Uudessa C.Scope MXT4 lähettimessä on peräti neljä eri lähetintaajuutta:512 Hz, 640Hz, 8 kHz, 33kHz ja 131kHz. Lisäksi lähetintä voidaan käyttää tuplataajuudella 33+131 kHz. Eritoten 512 Hz ja 640Hz on taajuus, joka ei "hypi" viereisiin kaapeleihin/kohteisiin ja jolla näin pystyt seuraamaan yhtä tiettyä kaapelia.

Lähettimessä nestekidenäyttö, joka näyttää lähetystaajuuden, paristojen tilan, lähetys voimakkuuden, signaalityypin. Lähetinteho 1W.  Paristo 4 kpl D.  Kesto n. 30 h yhtöjaksoisessa käytössä + 20 C.  Lähettimen alla kotelo, jossa syorakytkentä johto hauenlekoineen sekä maapiikki.

C.SCOPE lähetinpihdit

Pihdit voidaan laittaa  kaapelin tai metalliputken ympärille. Näin voidaan syöttää signaalia kohteeseen tekemättä suoraa kytkentää. Pihtien halkaisija on 100mm.

Työntövarsikelat

Työntövarsikelat (rotva, varppi, putkikäärme ) on valmistettu taipuisasta ja kestävästä lasikuituseoksesta. Työntävarren avulla putkistoihin, kanaviin ja viemäreihin voidaan työntää puhdistusharjoja ja putkenhakuun tarkoitettuja lähetisondeja. Runko on sinkitty ja työntövarsi purkautuu ja kelautuu kehikosta helposti. Työntövarsi voidaan myös vaihtaa uuteen ja varren päähän on saatavilla useita eri kierreadaptereita. Kysy tarjous sopivasta koosta. Yleisimmät mallit löytyy suoraan varastosta.

 

TYYPPI HALKAISIJA / PITUUS
C4-50 4.5mm / 50M
C4-80 4.5mm / 80M
C6-100 6mm / 100M
C6-120 6mm / 120M
C9-120 9mm / 120M
C9-150 9mm / 150M
C9-180 9mm / 180M
C9-250 9mm / 250M
C11-200 11mm / 200M
C11-250 11mm / 250M
C14-300 14mm / 300M

 

Lähetinkaapeli

Lähetinkaapeli toimii kuten sondi. Kaapeliin syötetään 33 + 131 kHz signaalia , joka voidaan syöttää joko koko matkalle tai pelkästään kaapelin päähän. Kaapeli on erittäin kestävä ja sen halkaisija on vain noin 6 mm, joten se mahtuu todella ohuisiin putkiin.

Kaapeli on hyvin joustava, joten putkien mutkat eivät tuota ongelmia.

Halkaisija /  Pituus  
L4-50 4.5mm / 50M
L6-100 6mm / 100M

Kaapelinvetosukat

UUTUUS! Kaapelinvetosukat nyt valikoimassamme. Soveltuu halkaisijaltaan 6-100mm kaapelille tai putkelle.

Avaa lisätiedot / tuotesivu ja katso koko mallisto.

 

Sondi | Putkilähetin 33kHz

Sondit kokoluokassa 9-38mm.

Pikkusondi on oivallinen apuväline haettaessa putkia, joissa jo on johtoja ennestään. Sondin on halkaisijaltaan ainoastaan 20 mm!

Pituus 100 mm
Halkaisija 20 mm
Hakutaajuus 33 kHz
Hakusyvyys n. 5 m
Toiminta-aika yhtäjaksoisesti n. 12 h

C.SCOPE signaalijohto pistorasiaan

Signaalikaapeli pistorasiaan. Kaapeli kytketään lähettimeen, jolloin voidaan syöttää signaalia
suoraan sähköverkkoon. Esimerkiksi taloon tuleva virtakaapeli pystytään paikantamaan tällöin nopeasti.

Tulokset 1 - 12 / 12