TROTEC -pintakosteusmittarit vaivattomien kosteuskartoitusten tekemiseen. Infrapunalämpömittarit tarkkaan lämpötilan mittaukseen.

199,00 € + alv Lue lisää

Trotec T660 kosteusmittari

T660 on helppokäyttöinen ja luotettava pintakosteusmittari jolla voidaan mitata pintakosteutta aina 4 cm:n syvyyteen asti.

Mittausarvojen suoraa arviointia varten käytettävissä ovat minimi- ja maksimitoiminnot. Niiden lisäksi ajankohtaista mittausarvoa voidaan säilyttää muistissa pitotoiminnolla. Mittarin näytössä on kaksi eri näyttöaluetta.

T660 voidaan liittää tietokoneeseen USB-johdon avulla. MultiMeasure Studio -ohjelmisto (ladattavissa ilmaiseksi trotec.de -sivulta kohdasta Service/Downloads) mahdollistaa mitattujen arvojen suoran siirron tietokoneelle myöhempiä analyysejä ja raportteja varten.

T 660 laitteessa on hälytystoiminto. Laitteeseen syötetään ennen mittausta yksittäinen raja-arvo. Jos määritetty hälytysraja-arvo ylittyy, laitteesta kuuluu välittömästi äänimerkki.

Trotec T510 kosteusmittari

T510 on kosteusmittari, jolla voidaan määrittää puun ja materiaalin kosteustaso vastusmittaukseen perustuen.

T510 soveltuu mm. puun, kipsin ja rappauksen kosteustason mittaamiseen. Erityisesti T510 mittaria käytetään metsäyhtiöiden, sahalaitosten ja muiden puunjalostusyritysten tarkastusmittauksiin. T510:ssa on puulajivalikko, josta voi valita oikean puulajin satojen eri puulajien joukosta.

T510 näyttää yhtä aikaa puun kosteusarvon ja määritellyn puun lämpötilan selkeästi luettavalta värinäytöltä. T510 voidaan liittää tietokoneeseen USB-johdon kautta. Erikseen saatava MultiMeasure Studio -ohjelmisto (ladattavissa ilmaiseksi trotec.de -sivulta kohdasta Service/Downloads) mahdollistaa mitattujen arvojen suoran siirron tietokoneelle myöhempiä analyysejä ja raportteja varten.

Lisäksi T 510:n toimintovalikoimaa voidaan laajentaa TS-sovitinsarjalla ja TC 25 -liitäntäjohdolla. Laitteeseen voi kytkeä myös minkä tahansa MultiMeasure-valikoiman elektrodeista.

Trotec T3000 kosteusmittari

MultiMeasure Professional -sarjan T3000 on ihanteellinen varuste erilaisia mittaustöitä varten, sillä siihen voidaan liittää mikä tahansa MultiMeasure-sarjan anturi tai elektrodi. Suomenkielinen käyttöliittymä.

Ammattikäyttöön suunniteltu monitoimimittauslaite mittaa seuraavaa:

  • suhtellinen ilmankosteus ja -lämpötila
  • pintalämpötila
  • puu- ja rakennuskosteus
  • kosteuden leviämisen graafinen näyttö (rasterimittaus) vuodonpaikannuksessa
  • ilmavirrat
  • merkkikaasu (H2) vuodonpaikannuksessa
Tulokset 1 - 3 / 3