Metallinilmaisimet ja metallinpaljastimet laajasta valikoimasta. Metallisten kohteiden hakuun Suomen vaativissa olosuhteissa.


Hanki metallinpaljastin ammattikäyttöön jos etsit kaivonkansia, venttiileitä, rajapyykkejä, valurautaputkia tai työkaluja. Meillä on laaja valikoima eri malleja. Ota yhteyttä asiakaspalvelumme ja autamme oikean laitteen valinnassa.

Oletko kiinnostunut tai innostunut aarteenetsinnästä? Onko joku metalliesine hukassa?  Meiltä löytyy metallinpaljastimet myös harrastuskäytöön.  

Laaja valikoima metallinipaljastimia ammattikäyttöön ja harrastuskäyttöön. Kaikki laatumerkit C.SCOPE, DML2000, Garrett, Viking ja MagnaTrak.

Huippumerkit: C.SCOPE metallinilmaisin. DML2000 metallinilmaisin. MagnaTrak metallinilmaisin. Katso lisätiedot ja tilaa omasi. 

195,00 € + alv Lue lisää

Metallinilmaisin C.SCOPE 440XD

C.SCOPE valikoima alkaa CS440XD:stä mutta suorituskyvystä ei ole tingitty. CS440XD on kevyt metallinilmaisin jossa on säädettävä erottelu. Erinomainen erotteluominaisuus säästää aikaa ja vaivaa, kun jokaista rautaroskaa ei enää tarvitse kaivaa esiin. Löytää kaivonkannet 30-40cm:n syvyydestä.

295,00 € + alv Lue lisää

Metallinpaljastin C.SCOPE 880

Metallinpaljastin C.SCOPE 880 on helppokäyttöinen ja luotettava ja juurikin tästä syystä erittäin suosittu laite! Kytke C.SCOPE 880 laite päälle ja se on heti käyttövalmis.

Kaivonkansien hakuun erittäin hyvin soveltuva metallinpaljastin joka ei huutele liian pienistä. Laitteessa on toiminto, jolla saadaan esim. metalliaidan tai peltiseinän tai maassa olevan metalliromun aiheuttama "turha" hälytys pois.

390,00 € + alv Lue lisää

Metallinetsin C.SCOPE 4Pi

C.SCOPE 4Pi metallinetsin löytää kaikki metallit syvältä puusta tai maasta. Tällä löydät tehokkaasti myös kaivonkannet, salaojien kaivonkannet, vesipostit, venttiilit, miesluukut ym. Erityisesti laite soveltuu sahurien käyttöön ilmaisemaan naulat ja sirpaleet tukeista.
Tämän työkalun avulla säästyy terät ja laite maksaa hintansa nopeasti takaisin.

DML2000XR metallinilmaisin

DML2000XR metallinilmaisin on suunniteltu kestämään. Tämä metallinilmaisin mullistaa käsityksesi sauvamallisista metallinilmaisimista niin hakuominaisuuksiensa kuin hintansakin puolesta!  Ehdottomasti hankkimisen arvoinen uutuus!  Laite on yksinkertainen käyttää; siinä on vain kaksi säätöä - herkkyys ja ääni.  Kohteen löydyttyä laite hälyttää äänimerkillä ( ja LCD näytöllä 2000M -malli). Pienimmätkin kohteet, kuten mittapistenaulat, löytyvät hyvin.
MADE IN USA. TAKUU 5 VUOTTA.

MagnaTrak 202 metallinilmaisin

MagnaTrak 202 metallinilmaisimella voit paikantaa vaikka toinen käsi selän takana. Paikanna rautapitoiset kohteet maan alla, vedessä tai lumessa: Sinkkinaulat, rautaputket, venttiilit, naulat, kaivonkannet, valurautaputket, maanmittausmerkit – SEKÄ PALJON MUUTA!

MT202 kalibrointitoiminto antaa sinulle mahdollisuuden sulkea pois magneettisen interferenssin. Kevytrakenteinen, vesitiivis kotelo jossa ergonominen kädensija. TAKUU 3 VUOTTA!

 

Magnastick metallinilmaisin | UUTUUS

Todella kestävä ja pieneen tilaan sopiva metallinilmaisin kovaan ammattikäyttöön.

Laite ilmaisee kohteet äänisignaalilla ja lisäksi laitteessa on selkeä LCD-näyttö jossa numeerinen ja pylväsmallinen signaalinvoimakkuus, napaisuuden ilmaisin ja pariston varaustilan ilmaisin.  Vesitiivis putkiosa ja kytkentäkotelon osa on roiskevesisuojattu.

3 VUODEN TAKUU.

Toimitussisältö: Magnastick metallinilmaisin, topattu säilytyspussi, suomenkielinen käyttöohje

GP 201/202 Metallinilmaisin | UUTUUS

UUTUUS. 

GP 201/202 metallinilmaisimella voit paikantaa vaikka toinen käsi selän takana. Paikanna rautapitoiset kohteet maan alla, vedessä tai lumessa: Sinkkinaulat, rautaputket, venttiilit, naulat, kaivonkannet, valurautaputket, maanmittausmerkit – SEKÄ PALJON MUUTA!

GP202 mallissa on myös ERASE hakutoiminto jonka avulla saavutetaan paras hakutehoa metallisten kohteiden lähellä ja tällä voidaan sulkea pois myös magneettinen interferenssi.

TAKUU 3 VUOTTA

 

152,00 € + alv Lue lisää

Garrett ACE 150

Laadukas, edullinen ja helppokäyttöinen digitaalinen mikroprosessori-ohjattu metallinpaljastin. Käytettävissä kolme etsintämoodia: kaikki metallit, korut ja kolikot (all metal, jewelry, coins).

208,00 € + alv Lue lisää

Garrett ACE 250

Garrett ACE 250 huippu suosittu metallinetsin harrastus tai ammattikäyttöön. Monipuoliset säätömahdollisuudet järkevään hintaan.

112,00 € + alv Lue lisää

Garrett Pro Pointer II

Garrett Pro Pointer II avulla etsittävän kohteen paikannus onnistuu entistä helpommin hankalimmistakin paikoista.

229,00 € + alv Lue lisää

C.SCOPE 770XD

Kytke virta päälle ja aloita etsintä. Kuuntele kaiuttimesta tulevaa signaalia. ”Hyvät” kohteet antavat korkeataajuisen signaalin. Huonot kohteet antavat matalataajuisen signaalin. Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta eikö juuri tämä ole kaikkien harrastajien unelma ilmaisimesta.

310,00 € + alv Lue lisää

C.SCOPE 990XD

CS990XD-mallin ergonominen muotoilu, kevyt rakenne, helppokäyttöinen viritys ja täysimittainen erottelutoiminto tekevät siitä yhden monipuolisimmista markkinoilla olevista tämän hintaluokan metallinilmaisimista. Erinomainen erotteluominaisuus säästää aikaa ja vaivaa, kun jokaista rautaroskaa ei enää tarvitse kaivaa esiin.

395,00 € + alv Lue lisää

C.SCOPE 1220XD metallinilmaisin

CS1220XD on yksi suosituimmista metallinilmaisimista.

Etsittäessä esiohjelmoidulla erottelutasolla CS1220XD antaa hyväksyvän ääni- tai mittarisignaalin kolikoille, sormuksille ja muille ei-magneettisille metalliesineille. Useimmat rautaesineet, kuten myös kruunukorkit ja tinapaperit aiheuttavat sitä vastoin hylkäävän signaalin. Hyväksyvä signaali ilmaistaan nousevalla äänitaajuudella. Hylättävä esine saa vastaavasti äänitaajuuden laskemaan.

Metallinilmaisin Schonstedt GA-52Cx

Legenda Schonstedt GA-52Cx ammattikäyttöön. Ilmaisee haettavan metallisen kohteen nousevalla äänellä. "Tyhjäkäynnillä" normaalissa hakutilassa käyttäjä kuulee laitteen alhaisen äänitaajuuden joka on n.40Hz. Erittäin kestävä alumiinikotelointi. Tarkat ja tehokkaat sensorit. Tämä laite ei turhista kohteista piippaa.

Metallinilmaisin Schonstedt GA-72Cd

GA-72Cd malli ilmaisee kohteen äänellä. lisäksi LCD-näytöltä voi lukea magneettikentän suhteellisen voimakkuuden. Symboli +/- ilmaisee kohteen polaarisuuden. Laadukas ja uusilla ominaisuuksilla varustettu Schonstedt metallinilmaisin ammattikäyttöön. Laitteessa on HeliFlux (R) sensorit. GA-52Cx malliin verrattuna lyhyempi putkiosa. Erittäin kestävä kotelointi ja hyvin suojatut säätimet.

Tulokset 1 - 15 / 15