Kaadelaser GP3000R

895,00  Alv 0%

Maanrakentajalle GP3000R kaadelaser LCD-näytöllä. Digitaalinen kallistus voidaan asettaa suoraan laserin LCD-näytöltä kahdelle akselille.

 

Tuotetunnus (SKU): GP3000 kaksoiskallistuslaser Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tässä kaadelaserissa on huomioitu toimintavarmuus ja helppokäyttöisyys. Asetettu kaade % on selkeästi näkyvillä laitteen näytöllä. Työmaalla voi keskittyä olennaiseen kun laserin käyttö on tehty näin helpoksi. Laitteen kotelointi on kuin tehty ammattikäyttöön, tukevat kahvat laitteen sivulla helpottaa käyttöä ja suojaa laitetta. GP3000R on suosituin kaadelaser juuri erinomaisen hinta/laatusuhteen vuoksi. Tilaa verkkokaupasta 24/7 tai ota yhteyttä asiakaspalveluun.

HUOM! Laser toimitetaan ilman vastaanotinta. Valitset sopiva vastaanotin: normaali nuoli-ilmaisin tai millimetrinäytöllä varustettu malli. Valikoimassa myös konevastaanottimet.

https://geos.fi/osasto/laserit/vastaanotin/

https://geos.fi/osasto/laserit/konevastaanotin/

Laite tasaa itsensä sähköisesti vaaka- ja pystyasentoon. Laserissa on luotipiste ylös ja alas. Laitteen voi asettaa kyljelleen linjauksia varten. ”TILT” toiminto varoittaa jos laite on liikahtanut taso- tai kallistustoiminnolla. Säänkestävä IP54 kotelointi. Kestävä ja hyvin suunniteltu kotelointi jossa tartuntakahvat joka nurkassa.

TOIMITUSVARUSTUS:
GP3000R kaadelaser, akku- ja laturipaketti, kuljetuslaukku, laserlasit, paristokotelo, tähtäintaulu, kaukosäädin LCD-näytöllä, suomenkielinen käyttöohje.

Säteen kantama 250m laitteesta vastaanottimella
Tarkkuus 0,1mm/1M
Kallistus 10%
Tasausalue 10 astetta
Pyörimisnopeus 60, 120, 300, 600 kierrosta/min
Skannaus 10, 45, 90, 180 astetta
Kaukosäädin Kyllä, toimintamatka 20m
Käyttölämpötila -20…+50
Toiminta-aika 30 tuntia
Suojausluokka IP55
Paino 3kg