Kaapelinetsin C.SCOPE CXL3

Kaapelinetsin
KaapelinetsinKaapelinetsin CXL3
795,00 € + alv Kategoria: C.SCOPE Kaapelinhakulaite | Kaapelitutka -
Valmistaja: C.SCOPEC.SCOPE

Kaapelinetsin CXL3 on C.SCOPE malliston ensimmäinen malli. Kestävä, helppokäyttöinen C.SCOPE CXL3 varmoilla perusominaisuuksilla. Erittäin hyvä hinta/laatusuhde. Pyydä tarjous ja tilaa omasi. CXL3 malli voidaan myös varustaa SGA lähettimellä.

C.SCOPE CXL3 mallissa on seuraavat hakutoiminnot: 

  • R - paikannus (Radio). Tällä menetelmällä etsitään kohteita jotka heijastavat matalia signaaleja (15-20KHz). Näitä kohteita ovat esimerkiksi virralliset ja virrattomat sähkö- ja puhelinkaapelit sekä pitkät metalliputket. Kaapelit ja putket voidaan paikantaa aina 2 metriin saakka.

  • P - paikannus (Power). Virralliset kaapelit, 50KHz vaihtovirta. Virralliset kaapelit voidaan paikantaa aina 3 metriin saakka.

  • G -paikannus (Generator). Käyttämällä sekä lähetintä että vastaanotinta, voidaan suorittaa G- paikannus. Lähetin lähettää 33kHz signaalia. Lähettämällä 33kHz signaalia kohteeseen pystytään seuraamaan myös tietyä kohdetta huomattavasti tarkemmin kuin aikaisemmin mainituilla menetelmillä. Lisäksi lähettimen avulla löydetään virrattomat sähkökaapelit sekä muutkin pienemmät kaapelit. Lähettämällä haettavaan kohteeseen signaalia pystytään myös mittaamaan sen syvyys. Kaapelit ja putket voidaan paikantaa aina 3 metriin saakka.