Ale!

Kaapelinetsin C.SCOPE CXL3

Original price was: 975,00 €.Current price is: 895,00 €. Alv 0%

Kaapelinetsin CXL3 on C.SCOPE malliston ensimmäinen malli. Kestävä, helppokäyttöinen C.SCOPE CXL3 varmoilla perusominaisuuksilla.

Tuotetunnus (SKU): C.SCOPE CXL3 Osastot: , ,

Kuvaus

CXL3 kaapelinetsimessä on markkinoiden paras hinta/laatusuhde. CXL3 mallissa on kaikki tarvittava riippumatta siitä onko kaapelien etsintä päivittäistä vai tehdäänkö hakuja harvemmin. Nyt ei tarvitse enää odotella kaapelinäyttöjä kun hankit CXL3 kaapelinetsimen omaksi. Tilaa verkkokaupasta tai asiakaspalvelustamme. CXL3 malli voidaan myös varustaa SGA3 lähettimellä.

C.SCOPE CXL3 mallissa on seuraavat hakutoiminnot vakiona:

  • R – paikannus (Radio). Tällä menetelmällä etsitään kohteita jotka heijastavat matalia signaaleja (15-20KHz). Näitä kohteita ovat esimerkiksi virralliset ja virrattomat sähkö- ja puhelinkaapelit sekä pitkät metalliputket. Kaapelit ja putket voidaan paikantaa aina 2 metriin saakka.
  • P – paikannus (Power). Virralliset kaapelit, 50KHz vaihtovirta. Virralliset kaapelit voidaan paikantaa aina 3 metriin saakka.
  • G -paikannus (Generator). Käyttämällä sekä lähetintä että vastaanotinta, voidaan suorittaa G- paikannus. Lähetin lähettää 33kHz signaalia. Lähettämällä 33kHz signaalia kohteeseen pystytään seuraamaan myös tietyä kohdetta huomattavasti tarkemmin kuin aikaisemmin mainituilla menetelmillä. Lisäksi lähettimen avulla löydetään virrattomat sähkökaapelit sekä muutkin pienemmät kaapelit. Lähettämällä haettavaan kohteeseen signaalia pystytään myös mittaamaan sen syvyys. Kaapelit ja putket voidaan paikantaa aina 3 metriin saakka.

C.SCOPE SGA3 lähetin: https://geos.fi/tuotteet/tuote/c-scope-sga3-lahetin-33khz/

Valmistaja tuotesivu: https://cscopelocators.com/products/cxl3-cable-avoidance-tool/

Saatat myös pitää...