Kaapelinhakulaite C.SCOPE CXL4

995,00  Alv 0%

Kaapelinhakulaite C.SCOPE CXL4. Tutustu ja pyydä tarjous suositusta C.SCOPE putkenhakulaitteesta. Paikanna maanalaiset kaapelit ja putket tarkasti ennen kaivamista. C.SCOPE hakulaitteessa on selkeä ja helppolukuinen LCD-nestekidenäyttö, josta nähdään kohteen sijainti näytölle tulevana viuhkana sekä kuullaan voimistuvana äänisignaalina. Meluisissa olosuhteissa voidaan kaiutin irroittaa ja viedä lähemmäs korvaa paremman kuuluvuuden saamiseksi. Selkeä nestekidenäyttö on suojattu kestävällä polykarbonaattilinssillä. Näytössä näkyy myös paristojen kunto sekä kohteen paikannustapa (R,P,G,AS). Kaapelit ja putket löytyvät aina kolmeen metriin saakka.

Kaapeli- ja putkenhakulaitteella pystytään paikantamaan virralliset ja virrattomat kaapelit sekä metalli- ja muovi-, ja betoniputket erillaisilla paikantamismenetelmillä.

Tuotetunnus (SKU): C SCOPE CXL4 Osastot: ,

Kuvaus

Käyttämällä pelkkää vastaanotinta voidaan suorittaa seuraavat paikantamistoimenpiteet:

  • R – paikannus (Radio). Tällä menetelmällä etsitään kohteita jotka heijastavat matalia signaaleja (15-20KHz). Näitä kohteita ovat esimerkiksi virralliset ja virrattomat sähkö- ja puhelinkaapelit sekä pitkät metalliputket. Kaapelit ja putket voidaan paikantaa aina 2 metriin saakka.
  • P – paikannus (Power). Virralliset kaapelit, 50KHz vaihtovirta. Virralliset kaapelit voidaan paikantaa aina 3 metriin saakka.
  • G -paikannus (Generator). Käyttämällä sekä lähetintä että vastaanotinta, voidaan suorittaa G- paikannus. Lähetin lähettää 33 + 131 kHz signaalia. Lähettämällä 33+131kHz signaalia kohteeseen pystytään seuraamaan myös tietyä kohdetta huomattavasti tarkemmin kuin aikaisemmin mainituilla menetelmillä. Lisäksi lähettimen avulla löydetään virrattomat sähkökaapelit sekä muutkin pienemmät kaapelit. Lähettämällä haettavaan kohteeseen signaalia pystytään myös mittaamaan sen syvyys. Kaapelit ja putket voidaan paikantaa aina 3 metriin saakka.
  •  AS -paikannus käyttää automaattisesti kaikkia kolmea edellä mainittua hakutapaa. Tämä helpottaa paikannusta ja käyttöä kohteissa, joissa täytyy varmistaa että kaikki kohteet löydetään ennen kaivamista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaapelinhakulaite C.SCOPE CXL4”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...