Kaapelinhakulaite C.SCOPE CXL4

1 095,00  Alv 0%

Kaapelinhakulaite C.SCOPE CXL4. Kehuttu ja Suomen suosituin kaapelin- ja putkenhakulaite maanrakentajalle ja urakoitsijalle.

Tuotetunnus (SKU): C SCOPE CXL4 Osastot: , ,

Kuvaus

Nyt se on mahdollista että yhdestä kaapelinhakulaitteesta löytyy kaikki tarvittavat ominaisuudet. Laitteen helppokäyttöisyys on viety niin pitkälle että kaapelinhaku onnistuu nopeasti ja turvallisesti. Tutustu ominaisuuksiin ja ota yhteyttä asiakaspalveluun. Verkkokauppamme palvelee 24/7.

Kaapeli- ja putkenhakulaitteella pystytään paikantamaan virralliset ja virrattomat kaapelit sekä metalli- ja muovi-, ja betoniputket erillaisilla paikantamismenetelmillä.

Paikanna maanalaiset kaapelit ja putket tarkasti ennen kaivamista. Tutustu ja pyydä tarjous suositusta C.SCOPE putkenhakulaitteesta. Laitteen avulla varmistat työmaan turvallisuuden.

Lisälaitteiden avulla kaapelinhakulaitteella voidaan paikantaa pienimmätkin kaapelit sekä mm. muoviputket.

C.SCOPE hakulaitteessa on selkeä ja helppolukuinen LCD-nestekidenäyttö, josta nähdään kohteen sijainti näytölle tulevana viuhkana sekä kuullaan voimistuvana äänisignaalina. Meluisissa olosuhteissa voidaan kaiutin irroittaa ja viedä lähemmäs korvaa paremman kuuluvuuden saamiseksi. Selkeä nestekidenäyttö on suojattu kestävällä polykarbonaattilinssillä. Näytössä näkyy myös paristojen kunto sekä kohteen paikannustapa (R,P,G,AS). Kaapelit ja putket löytyvät aina kolmeen metriin saakka.

Käyttämällä pelkkää vastaanotinta voidaan suorittaa seuraavat paikantamistoimenpiteet:

  • R – paikannus (Radio). Tällä menetelmällä etsitään kohteita jotka heijastavat matalia signaaleja (15-20KHz). Näitä kohteita ovat esimerkiksi virralliset ja virrattomat sähkö- ja puhelinkaapelit sekä pitkät metalliputket. Kaapelit ja putket voidaan paikantaa aina 2 metriin saakka.
  • P – paikannus (Power). Virralliset kaapelit, 50KHz vaihtovirta. Virralliset kaapelit voidaan paikantaa aina 3 metriin saakka.
  • G -paikannus (Generator). Käyttämällä sekä lähetintä että vastaanotinta, voidaan suorittaa G- paikannus. Lähetin lähettää 33 + 131 kHz signaalia. Lähettämällä 33+131kHz signaalia kohteeseen pystytään seuraamaan myös tietyä kohdetta huomattavasti tarkemmin kuin aikaisemmin mainituilla menetelmillä. Lisäksi lähettimen avulla löydetään virrattomat sähkökaapelit sekä muutkin pienemmät kaapelit. Lähettämällä haettavaan kohteeseen signaalia pystytään myös mittaamaan sen syvyys. Kaapelit ja putket voidaan paikantaa aina 3 metriin saakka.
  •  AS -paikannus käyttää automaattisesti kaikkia kolmea edellä mainittua hakutapaa. Tämä helpottaa paikannusta ja käyttöä kohteissa, joissa täytyy varmistaa että kaikki kohteet löydetään ennen kaivamista.

C.SCOPE SGA4 lähetin: https://geos.fi/tuotteet/tuote/cscope-sga4/

Valmistaja tuotesivu: https://cscopelocators.com/products/cxl4-cable-avoidance-tool/

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaapelinhakulaite C.SCOPE CXL4”

Saatat myös pitää...