Kaapelitutka C.SCOPE DXL4

1 295,00  Alv 0%

Kaapelitutka C.SCOPE DXL4. Suomen suosituin ja myydyin uuden sukupolven kaapelitutka tarkkaan kaapelin paikannukseen. Maanrakentaja ja urakoitisija – Tee kestävä valinta.

Tuotetunnus (SKU): C SCOPE DXL4 Osastot: ,

Kuvaus

Vielä pikkuisen parempi C.SCOPE DXL4 kaapelinhakulaite, jossa on huippuominaisuudet myös lisälaitteiden kanssa käytettäessä. DXL4 mallissa on lisäominaisuutena syvyysnäyttö lähettimen kanssa käytettäessä. Syvyystieto saadaan myös putkisondeille. Muut hakutoiminnot samanlaiset kuin CXL4 mallissa. Vertaile ominaisuuksia. Ota yhteyttä asiakaspalveluun ja autamme laitteen valinnassa. Pyydä tarjous C.SCOPE paketista ja vastaamme nopeasti.

C.SCOPE DXL4  kaapelin- ja putkenhakulaitteessa on suuri, helppolukuinen nestekidenäyttö, josta nähdään kohteen sijainti näytölle tulevana viuhkana sekä kuullaan voimistuvana äänisignaalina. Meluisissa olosuhteissa voidaan kaiutin irroittaa ja viedä lähemmäs korvaa paremman kuuluvuuden saamiseksi. Selkeä nestekidenäyttö on suojattu kestävällä polykarbonaattilinssillä. Näytössä näkyy myös paristojen kunto sekä kohteen paikannustapa.(R,P,G,AS). Kaapelit ja putket löytyvät aina kolmeen metriin saakka.

C.SCOPE -kaapelin- ja putkenhakulaitteilla pystytään paikantamaan virralliset ja virrattomat kaapelit sekä metalli- ja muovi-, ja betoniputket erillaisilla paikantamismenetelmillä.

Käyttämällä pelkkää vastaanotinta voidaan suorittaa seuraavat paikantamistoimenpiteet:

R- paikannus. Tällä menetelmällä etsitään kohteita jotka heijastavat matalia signaaleja (15-20KHz). Näitä kohteita ovat esimerkiksi virralliset ja virrattomat sähkö- ja puhelinkaapelit sekä pitkät metalliputket. Kaapelit ja putket voidaan paikantaa aina 2 metriin saakka.

P- paikannus. Virralliset kaapelit, 50KHz vaihtovirta. Virralliset kaapelit voidaan paikantaa aina 3 metriin saakka.

Käyttämällä sekä lähetintä että vastaanotinta, voidaan suorittaa G- paikannus. Lähetin lähettää 33 + 131 kHz signaalia. Lähettämällä 33+131kHz signaalia kohteeseen pystytään seuraamaan myös tietyä kohdetta huomattavasti tarkemmin kuin aikaisemmin mainituilla menetelmillä. Lähettämällä haettavaan kohteeseen signaalia pystytään myös mittaamaan sen syvyys. Kaapelit ja putket voidaan paikantaa aina 3 metriin saakka.

AS -paikannus käyttää automaattisesti kaikkia kolmea edellä mainittua hakutapaa. Tämä helpottaa paikannusta ja käyttöä kohteissa, joissa täytyy varmistaa että kaikki kohteet löydetään ennen kaivamista.

C.SCOPE SGA4 lähetin: https://geos.fi/tuotteet/tuote/cscope-sga4/

Valmistaja tuotesivu: https://cscopelocators.com/products/dxl4-cable-avoidance-tool/

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaapelitutka C.SCOPE DXL4”

Saatat myös pitää...