Putkistokamera GeoPipe 20M Compact

Putkistokamera GeoPipe 20M Compact on laadukas kamera hyvillä ominaisuuksilla. GeoPipe putkistokamera on saavuttanut suuren suosion, tässä mallissa on erittäin hyvä hinta-/laatusuhde. Kestävä rakenne ja huollettavat osat takaavat pitkän käyttöiän. Kamera soveltuu pienen kokonsa puolesta erittäin hyvin tarkastuskameraksi.

Kaapelin pituudeksi voidaan valita 20-40 metriä (kaapelin halkaisija 5mm) ja kamerapään halkaisija on vakiona 23mm. Lisävarusteena 14mm tai 17mm kamera. Kamerassa on tehokkaat LED valot (12 kpl). LED valojen tehoa voidaan säätää.

Kamerassa on kirkas ja tarkka 7″ LCD näyttö. Tallennus suoraan SD muistikortille ja tallennettu video voidaan katsoa suoraan näytöltä.

Kuvaus

Kamerapää on suojattu korkealaatuisella safiirilinssillä. Kameran ympärillä on valkoiset suurteholedit, jotka antavat lisävaloa. Valojen tehoa voidaan säätää näytöltä. Työntövarsi on tukevaa lasikuituseosta, joka kestää kovankin työskentelyn. Kameroiden suojausluokka on IP68 eli ne ovat täysin vedenpitäviä. Työskentelylämpötila on -15…+60C , joten ne soveltuvat todella hyvin Suomen vaihteleviin työskentelyolosuhteisiin.

Kamerassa on Lithium-Ion akut, joilla toiminta- aika on 4 tuntia. Kamera voidaan tarvittaessa varustaa 512Hz paikannusondilla. Kamerapää voidaan paikantaa C.SCOPE MXL4 kaapelinhakulaitteella. MXL4 hakulaite soveltuu myös tavallisten sähkö- ja telekaapeleiden sekä putkien paikannukseen.

Kelan pituus 20-30 metriä (5mm kaapeli halkaisija)
Näyttö 7″ LCD näyttö. Tallennetun videon katselu suoraan LCD näytöltä.
Paikannus Kamera voidaan tarvittaessa varustaa 512Hz sondilla!
Suojaus IP68
Tallennus Videon ja kuvien tallennus SD muistikortille.
Kamera Kamerapäässä kiinteä linssi. Resoluutio 512 x 582
Kameran koko Halkaisija 23mm x 120mm. LED valot 12 kpl

Halkaisija 17mm x 120mm

Min valoherkkyys 0.8Lux
Käyttöjännite Akut / 12V
Lisävarusteet Putkisovittimet eri putkikoolle.

Paikannus C.SCOPE kaapelinhakulaitteella.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Putkistokamera GeoPipe 20M Compact”