Trotec BD26 etäisyysmittari

95,00  Alv 0%

Tämä edistyksellisten BD26 etäisyysmittari tarjoaa kaikkea, mitä yleensä on nähty vain kalliissa huippulaitteissa:

Integroidun 90 °-kaltevuusanturi monipuolisiin laseretäisyysmittauksiin 100 metriin saakka. 3-pisteisen Pythagoras-toiminnon ansiosta voit mitata matkan, alan tai tilavuuden nopeasti, helposti ja tarkasti – lisäksi korkeus- ja osakorkeusmittaukset, etäisyysseuranta tai epäsuorat etäisyys- ja korkeusmittaukset esteiden yli eivät ole ongelma tälle laitteelle, jota voidaan käyttää myös elektronisena vesivaakana.

Tuotetunnus (SKU): Trotec BD26 Osastot: ,

Kuvaus

Lukuisista toiminnoistaan huolimatta tämä mittari on erittäin helppokäyttöinen – jokaisella toiminnolla ja säädöllä on oma painikkeensa. Suuri, monirivinen näyttö on valaistavissa, joten mittaaminen onnistuu helposti yhtä hyvin pimeissä tiloissa kuin päivänvalossakin.

Sisätilakäyttöön suunniteltuna etäisyysmittari BD25 mestaroi työnsä myös hankalissa tilanteissa, sillä kestävä mittauslaite on pöly- ja roiskesuojattu suojaluokituksella IP54. Siitä syystä se soveltuu erinomaisesti kaikenlaisiin nikkaritöihin.

Mittaustarkkuus ±2 mm
Kantoalue 0,05 … 100 m
Mittayksiköt m, in, ft
Toiminnot min ja max arvo, sammutusautomatiikka, jatkuva mittaus, yhteen- ja vähennyslasku, pinta-alan ja tilavuuden mittaus, epäsuora mittaus Pythagoran lauseen perusteella, epäsuora mittaus kaltevuusanturia käyttäen, valaistu näyttö, elektroninen vesivaaka, etäisyysseuranta, jalustatallennus
Näyttää viimeiset  10 mittausta
Suojaluokka IP54
Virransyöttö 2 x 1,5 V, tyyppiä AAA
Mitat 27 (p) x 49 (l) x 118 (k) mm
Paino 150 g paristojen kanssa
Toimitussisältö Mittauslaite, paristot, kuljetuslaukku, käyttöohjeet

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Trotec BD26 etäisyysmittari”