Viemärikamera GeoPipe 20M

Viemärikamera GeoPipe 20M soveltuu viemäreiden, putkien ja kanavistojen tarkastamiseen ja dokumentointiin. Ammattikäyttöön suunniteltu ja kestävä rakenne. Tutustu ominaisuuksiin ja pyydä tarjous.

Kaapelin pituus on vakiona 20 metriä (kaapelin halkaisija 5mm) ja kamerapään halkaisija 22mm. Kamerassa on tehokkaat LED valot (12 kpl). LED valojen tehoa voidaan säätää.

Kamerassa on keskusyksikkö jossa on 9″ LCD näyttö. Tallennus suoraan USB muistille ja tallennettu video voidaan katsoa suoraan näytöltä. Metrilaskuri VAKIONA!

Kuvaus

Kamerapää on suojattu korkealaatuisella safiirilinssillä. Kameran ympärillä on valkoiset suurteholedit, jotka antavat lisävaloa. Valojen tehoa voidaan säätää näytöltä. Työntövarsi on tukevaa lasikuituseosta, joka kestää kovankin työskentelyn. Kameroiden suojausluokka on IP68 eli ne ovat täysin vedenpitäviä. Työskentelylämpötila on -15…+60C , joten ne soveltuvat todella hyvin Suomen vaihteleviin työskentelyolosuhteisiin.

Kaikissa malleissa on Lithium-Ion akut, joilla toiminta- aika on 3 tuntia. Keskusyksikkö on istutettu erittäin tukevaan roiskevesisuojattuun laukkuun. Keskusyksikössä on mikrofoni eli raportointi voidaan tehdä kuvauksen aikana. Lisäksi kameraan voidaan liittää näppäimistö ja kirjoitus
talllentuu suoraan videolle. Järjestelmään on integroitu 512Hz paikannusondi ja kamerapää voidaan paikantaa C.SCOPE MXL4 kaapelinhakulaitteella. Hakulaite soveltuu myös tavallisten sähkö- ja telekaapeleiden sekä putkien paikannukseen.

Kelan pituus 20 metriä (5mm kaapeli halkaisija). Metrilaskuri näytöllä
Näyttö 9″ LCD näyttö. Tallennetun videon katselu suoraan LCD näytöltä.
Paikannus Optio: 512Hz integroitu paikannussondi
Suojaus IP68
Tallennus Videon tallennus suoraan USB muistille. Mikrofoni / äänitallennus vakiona
Kamera Kamerapäässä kiinteä linssi. Resoluutio 512 x 582
Kameran koko 22mm x 50mm. Lisäksi LED valot 12 kpl
Min valoherkkyys 0.8Lux
Käyttöjännite Akut / 12V
Lisävarusteet Näppäimistö tekstin tallentamiseen

Putkisovittimet eri putkikoolle.

Paikannus C.SCOPE kaapelinhakulaitteella.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Viemärikamera GeoPipe 20M”