Uusi tehokas HB52 polttomoottoriporavasara 19J iskuteholla. C.SCOPE XL4-sarjan uudistunut mallisto.

Miniprisma 12.7mm ja 17.5mm säädettävä

Säädettävä miniprisma voidaan asentaa nopeasti ja helposti lasiin, rappaukseen, teräkseen, raidekiskoon, putkistoihin. Kiinnitys ankkureill, ruuveilla tai liimamassalla.

Huom! Täkymetri voidaan kohdistaa tarkasti ja useasti suunnasta koska miniprisma kääntyy 180 astetta mittapisteen muuttumatta. Useita prismoja voidaa myös yhdistää toisiinsa.

Prisman koko 12.7...17.5mm. Mittausetäisyys 170...600m. Jopa 1000 metriä riippuen käytettävästä mittalaitteistosta. Kysy tarkemmat lisätiedot!

995,00 € + alv Lue lisää

GP3000 kaksoiskallistuslaser

GeoPower kaksoiskallistuslaser LCD-näytöllä. Digitaalinen kallistus voidaan asettaa suoraan näytöltä tai kaukosäätimestä sekä X että Y-akselille.

Laite tasaa itsensä sähköisesti vaaka- ja pystyasentoon. "TILT" toiminto varoittaa jos laite on liikahtanut taso- tai kallistustoiminnolla. Säänkestävä kotelointi.

Polttomoottoriporavasara BB52

Täysin uusi BB52 -poravasara on järeä kallioporaukseen suunniteltu polttomoottorikäyttöinen poravasara.

Koneessa on Boschin iskukoneisto ja 2-T moottori. Iskuteho jopa 19J.

 

Tarkastuskamera 3.5" NTS150 tallentava

Ominaisuudet:

3.5" QVGA LCD näyttö. Erittäin pieni 5.5mm halkaisijalla oleva kamerapää jossa 6 tehokasta LED valoa. Suojattu ja kestävä rakenne. Suojausluokka kotelo IP54 ja kaapeli/kamera IP67.

Taustavalaistu silikoninäppäimistö. 4x Zoom ja kuvankierto 360 astetta. 

Sisäänrakennettu ladattava 2600mAh akku. Toimintaika 4-5 tuntia. 

275,00 € + alv Lue lisää

GP millimetrivastaanotin

Iso ja selkeä LCD näyttö edessä ja takana. Laaja 12,5cm vastaanottoalue. Kolme eri herkkyysaluetta 1.0...10mm. Näyttää poikkeaman eron +/-45mm nollatasoon suoraan näytöllä. 

Magnastick metallinilmaisin | UUTUUS

Todella kestävä ja pieneen tilaan sopiva metallinilmaisin kovaan ammattikäyttöön.

Laite ilmaisee kohteet äänisignaalilla ja lisäksi laitteessa on selkeä LCD-näyttö jossa numeerinen ja pylväsmallinen signaalinvoimakkuus, napaisuuden ilmaisin ja pariston varaustilan ilmaisin.  Vesitiivis putkiosa ja kytkentäkotelon osa on roiskevesisuojattu.

3 VUODEN TAKUU.

Toimitussisältö: Magnastick metallinilmaisin, topattu säilytyspussi, suomenkielinen käyttöohje

Maavuodon paikannuslaite STAFF100

Vianpaikannuslaite kaapelivian ja/tai maavuotojen paikannukseen johtimista ja maakaapeleista.

Maavuoto

208,00 € + alv Lue lisää

Garrett ACE 250

Garrett ACE 250 huippu suosittu metallinetsin harrastus tai ammattikäyttöön. Monipuoliset säätömahdollisuudet järkevään hintaan.

229,00 € + alv Lue lisää

C.SCOPE 770XD

Kytke virta päälle ja aloita etsintä. Kuuntele kaiuttimesta tulevaa signaalia. ”Hyvät” kohteet antavat korkeataajuisen signaalin. Huonot kohteet antavat matalataajuisen signaalin. Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta eikö juuri tämä ole kaikkien harrastajien unelma ilmaisimesta.

Viemärikamera GeoPipe 20M

Viemärikamera GeoPipe 20M soveltuu viemäreiden, putkien ja kanavistojen tarkastamiseen ja dokumentointiin.

Kaapelin pituus on 20 metriä (kaapelin halkaisija 5mm) ja kamerapään halkaisija 22mm. Kamerassa on tehokkaat LED valot (12 kpl). LED valojen tehoa voidaan säätää.

Kamerassa on keskusyksikkö jossa on 9" LCD näyttö. Tallennus suoraan USB muistille ja tallennettu video voidaan katsoa suoraan näytöltä. Metrilaskuri VAKIONA!

GP 201/202 Metallinilmaisin | UUTUUS

UUTUUS. 

GP 201/202 metallinilmaisimella voit paikantaa vaikka toinen käsi selän takana. Paikanna rautapitoiset kohteet maan alla, vedessä tai lumessa: Sinkkinaulat, rautaputket, venttiilit, naulat, kaivonkannet, valurautaputket, maanmittausmerkit – SEKÄ PALJON MUUTA!

GP202 mallissa on myös ERASE hakutoiminto jonka avulla saavutetaan paras hakutehoa metallisten kohteiden lähellä ja tällä voidaan sulkea pois myös magneettinen interferenssi.

TAKUU 3 VUOTTA

 

Metallinilmaisin Schonstedt GA-52Cx

Legenda Schonstedt GA-52Cx ammattikäyttöön. Ilmaisee haettavan metallisen kohteen nousevalla äänellä. "Tyhjäkäynnillä" normaalissa hakutilassa käyttäjä kuulee laitteen alhaisen äänitaajuuden joka on n.40Hz. Erittäin kestävä alumiinikotelointi. Tarkat ja tehokkaat sensorit. Tämä laite ei turhista kohteista piippaa.

139,00 € + alv Lue lisää

Puulatta 4m

Hyvin kulutusta kestävä pinnoitettu Hyssna puulatta. 

  • Millimetri/cm asteikko etupuolella. Taustaväri keltainen.
  • Kääntöpuolella cm/vaaituskoje asteikko
  • Helat RST
  • Pituus 4m

Nedo Tubus 2 putkilaser

Luotettava ja erittäin tarkka putkilaser vesi- ja viemärilinjojen rakentamiseen. Tehokas 3R luokan punainen lasersäde näkyy hyvin myös auringon paisteessa.
Kestävät ja vesitiivis IP68 rakenne kestää koviakin työskentelyolosuhteita. Pitkät toiminta-ajat ladattavilla Li- Ion akuilla. Toiminta-aika noin 40 tuntia.

589,00 € + alv Lue lisää

Kone- ja lattavastaanotin Spectra Precision CR700

Erittäin kirkkailla ohjausvaloilla ja numeronäytöllä varustettu konevastaanotin. Vakiovarusteena magneettikiinnike ja lattakiinnike.

HUOM! Millimetrinäytöllä. Erittäin kätevä myös lattavastaanottimena. Vastaanottimen voi kätevästi liittää toiseen lattavastaanottimeen ja käyttää etä-/hyttinäyttönä. 

Tulokset 1 - 15 / 15