Viemärikamerat, putkistokamerat, rakenne- ja tarkastuskamerat laajasta valikoimastamme.  Viemärikamerat varustettu 20-120m kaapelilla. Vakiovarusteena huippuominaisuudet!


 

Kestävät ja luotettavat viemärikamerat ja putkistokamerat ammattikäyttöön. Viemärikameralla voidaan suorittaa monipuolista putkistojen ja kanavien kuvausta omakotitaloissa, kerrostaloissa tai teollisuuden erilaisissa kohteissa. Tarkastuksen kohteena voi olla viemärit, putkistot, hormit, savupiiput, ilmanvaihtokanavistot, rakenteiden tarkastus, uusien putkilinjojen luovutustarkastus tai saneerauskohteet putkiremonttien yhteydessä. Järjestelmä soveltuu käytettäväksi vesi- ja jätehuoltolaitoksissa, maanrakennuksessa, teollisuuden kunnossapidossa, LVI asennuksessa, sähköasennuksissa ja kiinteistöhuollossa.

Uudistettu viemärikameramallisto on nyt esittelyssä. Huippuominaisuudet kaikissa malleissa ja todella kilpailukykyiseen hintaan. Todella kattava lisävarustevalikoima mm. C.SCOPE paikannus ja kätevä näppäimistö dokumentointiin. Kysy tarjous!

Samaan keskusyksikköön voidaan liittää erikokoisisa keloja ja kamerapäitä. Laitteisto mukautuu kustannustehokkaasti käyttötarpeen mukaan. Meillä on oma huolto ja varaosapalvelu.

Putkistokamera GeoPipe 20M Compact

Putkistokamera GeoPipe 20M Compact on laadukas kamera hyvillä perusominaisuuksilla. Tässä mallissa on erittäin hyvä hinta/laatusuhde. Kamera soveltuu pienen kokonsa puolesta erittäin hyvin tarkastuskameraksi. 

Kaapelin pituudeksi voidaan valita 20 tai 30 metriä (kaapelin halkaisija 5mm) ja kamerapään halkaisija on vakiona 23mm. Lisävarusteena 14mm tai 17mm kamera. Kamerassa on tehokkaat LED valot (12 kpl). LED valojen tehoa voidaan säätää.

Kamerassa on iso 7" LCD näyttö. Tallennus suoraan SD muistikortille ja tallennettu video voidaan katsoa suoraan näytöltä.

Viemärikamera GeoPipe 20M

Viemärikamera GeoPipe 20M soveltuu viemäreiden, putkien ja kanavistojen tarkastamiseen ja dokumentointiin.

Kaapelin pituus on vakiona 20 metriä (kaapelin halkaisija 5mm) ja kamerapään halkaisija 22mm. Kamerassa on tehokkaat LED valot (12 kpl). LED valojen tehoa voidaan säätää.

Kamerassa on keskusyksikkö jossa on 9" LCD näyttö. Tallennus suoraan USB muistille ja tallennettu video voidaan katsoa suoraan näytöltä. Metrilaskuri VAKIONA!

GeoPipe 30-40M viemärikamera

GeoPipe 40M viemärikamera soveltuu viemäreiden, putkien ja kanavistojen tarkastamiseen ja dokumentointiin.

Kaapelin pituus on 30 tai 40 metriä (kaapelin halkaisija 5mm) ja kamerapään halkaisija 22mm. Kamerassa on tehokkaat LED valot (12 kpl). LED valojen tehoa voidaan säätää.

Kamerassa on keskusyksikkö jossa on 9" LCD näyttö. Tallennus suoraan USB muistille ja tallennettu video voidaan katsoa suoraan näytöltä. Metrilaskuri VAKIONA!

GeoPipe 40M viemärikamera

Tässä mallissa kaapelin paksuus on 7mm ja kelassa on matkalaskuri. Kelaan voidaan liittää myös 23mm kamerapää.

GeoPipe 40M viemärikamera soveltuu isompien 100-300mm viemäreiden ja putkistojen kuvaamiseen.

Kaapelin pituus on 40 metriä (kaapelin halkaisija on 7mm) ja kamerapään halkaisija 23 tai 28mm. Kamerassa on tehokkaat LED valot (12-18 kpl). LED valojen tehoa voidaan säätää.

Kamerassa on keskusyksikkö jossa on 9" LCD näyttö. Tallennus suoraan USB muistille ja tallennettu video voidaan katsoa suoraan näytöltä.

GeoPipe 60M / 120M viemärikamera

Viemärikamera GeoPipe 60M / 120M soveltuu isompien 110-300mm viemäreiden ja putkistojen kuvaamiseen.

Kaapelin pituus on 60 tai 120 metriä (kaapelin halkaisija on 9mm) ja kamerapään halkaisija 50mm. Kamerassa on tehokkaat LED valot (18 kpl). LED valojen tehoa voidaan säätää.

Kamerassa on keskusyksikkö jossa on 9" LCD näyttö. Tallennus suoraan USB muistille ja tallennettu video voidaan katsoa suoraan näytöltä.

PANTILT viemärikamera GeoPipe

UUTUUS!

GeoPipe viemärikameramalliston lippulaiva kääntyvällä ja ohjattavalla PAN/TILT kamerapäällä.

Helppokäyttöinen, toimintavarma ja suomenkielisellä ohjelmistolla varustettu kamera ammattikäyttöön.

Tähän malliin voidaan liittää myös tasaava säädettävällä focuksella toimiva kamerapää. Kustannustehokas ratkaisu ja erittäin hyvällä kuvanlaadulla tallentava järjestelmä ammattikäyttöön. Monipuolinen sovitinvalikoima eri käyttökohteisiin, suojaa kamerapäätä kulutukselta.

Kattavat dokumentointiominaisuudet: tallennusyksikössä näppäimistö, USB tallennus, mikrofoni ja joystick ohjaus kameralle.

Kaapelin pituus 60 tai 120 metriä, kaapelin halkaisija 9mm.

 

Tarkastuskamera 3.5" NTS150 tallentava

Ominaisuudet:

3.5" QVGA LCD näyttö. Erittäin pieni 5.5mm halkaisijalla oleva kamerapää jossa 6 tehokasta LED valoa. Suojattu ja kestävä rakenne. Suojausluokka kotelo IP54 ja kaapeli/kamera IP67.

Taustavalaistu silikoninäppäimistö. 4x Zoom ja kuvankierto 360 astetta. 

Sisäänrakennettu ladattava 2600mAh akku. Toimintaika 4-5 tuntia. 

Tulokset 1 - 7 / 7