69,00 € + alv Lue lisää

Trotec BD15 etäisyysmittari

Tällä kätevällä mittarilla voi mitata etäisyydet, pinta-alat ja tilavuudet vain napin painalluksella. Mittari on saanut erinomaisen arvosanan hinta-laatusuhteen vuoksi. Trotec BD15 etäisyysmittari on oivallinen valinta: se antaa aina virheettömät tulokset, ja sen avulla voidaan laskea tarkasti käyttömateriaalien, kuten seinämaalien, parkettien ja laattojen, tarve. Mittari on varustettu IP54-luokan pöly- ja roiskevesisuojauksella.

Lukuisista toiminnoistaan huolimatta Trotec BD15 etäisyysmittari on erittäin helppokäyttöinen; joka toiminnolla ja säädöllä on oma painikkeensa. Suuri, monirivinen näyttö on valaistavissa, joten mittaaminen onnistuu helposti yhtä hyvin pimeissä tiloissa kuin päivänvalossakin.

79,00 € + alv Lue lisää

Trotec BD21 etäisyysmittari

Edistyksellinen BD21 tarjoaa vakiotoimintoja ja ominaisuuksia, jotka aiemmin ovat kuuluneet vain kalliisiin huippulaitteisiin: Integroidun 90 °-kaltevuusanturin ja 3-pisteisen pythagoras-toiminnon ansiosta voit mitata matkan, pinta-alan tai tilavuuden nopeasti, helposti ja tarkasti – lisäksi korkeus- ja osakorkeusmittaukset, etäisyysseuranta tai epäsuorat etäisyys- ja korkeusmittaukset esteiden yli eivät ole ongelma tälle kätevälle laitteelle, jota voidaan käyttää myös elektronisena vesivaakana.
 

95,00 € + alv Lue lisää

Trotec BD26 etäisyysmittari

Tämä edistyksellisten BD26 etäisyysmittari tarjoaa kaikkea, mitä yleensä on nähty vain kalliissa huippulaitteissa:

Integroidun 90 °-kaltevuusanturi monipuolisiin laseretäisyysmittauksiin 100 metriin saakka. 3-pisteisen Pythagoras-toiminnon ansiosta voit mitata matkan, alan tai tilavuuden nopeasti, helposti ja tarkasti – lisäksi korkeus- ja osakorkeusmittaukset, etäisyysseuranta tai epäsuorat etäisyys- ja korkeusmittaukset esteiden yli eivät ole ongelma tälle laitteelle, jota voidaan käyttää myös elektronisena vesivaakana.

Trotec T3000 kosteusmittari

MultiMeasure Professional -sarjan T3000 on ihanteellinen varuste erilaisia mittaustöitä varten, sillä siihen voidaan liittää mikä tahansa MultiMeasure-sarjan anturi tai elektrodi. Suomenkielinen käyttöliittymä.

Ammattikäyttöön suunniteltu monitoimimittauslaite mittaa seuraavaa:

  • suhtellinen ilmankosteus ja -lämpötila
  • pintalämpötila
  • puu- ja rakennuskosteus
  • kosteuden leviämisen graafinen näyttö (rasterimittaus) vuodonpaikannuksessa
  • ilmavirrat
  • merkkikaasu (H2) vuodonpaikannuksessa

Trotec T510 kosteusmittari

T510 on kosteusmittari, jolla voidaan määrittää puun ja materiaalin kosteustaso vastusmittaukseen perustuen.

T510 soveltuu mm. puun, kipsin ja rappauksen kosteustason mittaamiseen. Erityisesti T510 mittaria käytetään metsäyhtiöiden, sahalaitosten ja muiden puunjalostusyritysten tarkastusmittauksiin. T510:ssa on puulajivalikko, josta voi valita oikean puulajin satojen eri puulajien joukosta.

T510 näyttää yhtä aikaa puun kosteusarvon ja määritellyn puun lämpötilan selkeästi luettavalta värinäytöltä. T510 voidaan liittää tietokoneeseen USB-johdon kautta. Erikseen saatava MultiMeasure Studio -ohjelmisto (ladattavissa ilmaiseksi trotec.de -sivulta kohdasta Service/Downloads) mahdollistaa mitattujen arvojen suoran siirron tietokoneelle myöhempiä analyysejä ja raportteja varten.

Lisäksi T 510:n toimintovalikoimaa voidaan laajentaa TS-sovitinsarjalla ja TC 25 -liitäntäjohdolla. Laitteeseen voi kytkeä myös minkä tahansa MultiMeasure-valikoiman elektrodeista.

199,00 € + alv Lue lisää

Trotec T660 kosteusmittari

T660 on helppokäyttöinen ja luotettava pintakosteusmittari jolla voidaan mitata pintakosteutta aina 4 cm:n syvyyteen asti.

Mittausarvojen suoraa arviointia varten käytettävissä ovat minimi- ja maksimitoiminnot. Niiden lisäksi ajankohtaista mittausarvoa voidaan säilyttää muistissa pitotoiminnolla. Mittarin näytössä on kaksi eri näyttöaluetta.

T660 voidaan liittää tietokoneeseen USB-johdon avulla. MultiMeasure Studio -ohjelmisto (ladattavissa ilmaiseksi trotec.de -sivulta kohdasta Service/Downloads) mahdollistaa mitattujen arvojen suoran siirron tietokoneelle myöhempiä analyysejä ja raportteja varten.

T 660 laitteessa on hälytystoiminto. Laitteeseen syötetään ennen mittausta yksittäinen raja-arvo. Jos määritetty hälytysraja-arvo ylittyy, laitteesta kuuluu välittömästi äänimerkki.

Tulokset 1 - 6 / 6