Etäisyymittari Cosmo 40

67,50  Alv 0%

Edistyksellinen Cosmo 40 tarjoaa vakiotoimintoja ja ominaisuuksia, jotka aiemmin ovat kuuluneet vain kalliisiin huippulaitteisiin: pythagoras-toiminnon ansiosta voit mitata matkan, pinta-alan tai tilavuuden nopeasti, helposti ja tarkasti – lisäksi korkeus- ja osakorkeusmittaukset, jatkuva etäisyysmittaus tai epäsuorat etäisyys- ja korkeusmittaukset esteiden yli eivät ole ongelma tälle kätevälle laitteelle.

Tuotetunnus (SKU): Cosmo40 Osastot: , ,

Kuvaus

 

Lukuisista toiminnoistaan huolimatta tämä laseretäisyysmittari on erittäin helppokäyttöinen, joka toiminnolla on selkeä painike.

Suuri, monirivinen näyttö on valaistavissa, joten mittaaminen onnistuu helposti yhtä hyvin pimeissä tiloissa kuin päivänvalossakin.

Sisätilakäyttöön suunniteltuna etäisyysmittari Cosmo 40 mestaroi työnsä myös hankalissa tilanteissa, sillä kestävä mittauslaite on pöly- ja roiskesuojattu suojaluokituksella IP54. Siitä syystä se soveltuu erinomaisesti kaikenlaisiin nikkaritöihin.

 

Mittaustarkkuus ±2 mm
Kantoalue 0,05 … 40 m
Mittayksiköt m, ft
Toiminnot minimi ja maksimimittaukset, sammutusautomatiikka, jatkuva mittaus, yhteen- ja vähennyslasku, pinta-alan ja tilavuuden mittaus, epäsuora mittaus Pythagoran lauseen perusteella, valaistu näyttö
Suojaluokka IP54
Virransyöttö 2 x 1,5 V, tyyppiä AAA
Mitat 108 (p) x 38 (l) x 29 (k) mm
Paino 120 g paristojen kanssa
Toimitussisältö Mittauslaite, paristot, säilytyslaatikko, käyttöohjeet