Etäisyysmittari Cosmo 60M GREEN

99,00  Alv 0%

UUTUUS! Cosmo 60M on uusi laseretäisyysmittari, jossa on vihreä säde. Vihreä säde on helpommin havaittavissa työmaaolosuhteissa. Mittausetäisyys jopa 60 metriä ja tarkkuus 1.5mm. Lisäksi Cosmo 60M mittarissa on sisäänrakennettu kallistusmittari. Mittarissa on myös jatkuva mittaustoiminto.

Tuotetunnus (SKU): C60G Osastot: , , ,

Kuvaus

Cosmo 60M mittarilla voi mitata etäisyydet, pinta-alat ja tilavuudet vain napin painalluksella. Mittari on saanut erinomaisen arvosanan hinta-laatusuhteen vuoksi. Cosmo etäisyysmittari on oikea valinta: se antaa aina virheettömät tulokset, ja sen avulla voidaan laskea tarkasti käyttömateriaalien, kuten seinämaalien, parkettien ja laattojen, tarve. Mittari on varustettu IP54-luokan pöly- ja roiskevesisuojauksella.

Kirkas näyttö ja jatkuva taustavalo. 3-rivinen näyttö ja suuret näyttösymbolit mahdollistavat, että mittaaminen onnistuu helposti yhtä hyvin heikossa valaistuksessa kuin päivänvalossakin. 

Cosmo 60M mittari on mahdollista yhdistää BT yhteydella Photo Plan sovellukseen.

 

 

Mittaustarkkuus ±1,5 mm
Kantoalue 0,05 … 60 m
Mittayksiköt m, in, ft
Toiminnot minimi- ja maksimimittaukset, kestomittaukset, yhteen- ja vähennyslasku, pinta-alan ja tilavuuden mittaus, epäsuora mittaus Pythagoran lauseen perusteella, valaistu näyttö, automaattinen sammutus
Näyttää viimeiset 20 mittausta  
Suojaluokka IP54
Virransyöttö 2 x 1,5 V, tyyppiä AAA
Mitat 25 (p) x 47 (l) x 113 (k) mm
Paino 105 g paristojen kanssa
Toimitussisältö Mittauslaite, paristot, kuljetuskotelo, käyttöohjeet

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Etäisyysmittari Cosmo 60M GREEN”