Etäisyysmittari Cosmo 120M Video

179,00  Alv 0%

UUTUUS! Laseretäisyysmittari Cosmo 120 Video on ykkösvalinta ulkotöihin. Tee nopeita ja tarkkoja mittauksia suurilta etäisyyksiltä. Vaikka laserosoittimen punainen piste olisi näkymätön, laseretäisyysmittari on mahdollista kohdistaa kohteeseen näytöllä olevan kohdistuskuvion avulla.Mittausetäisyys jopa 120 metriä ja tarkkuus 1.5mm. Lisäksi Cosmo 120M mittarissa on sisäänrakennettu kallistusmittari.

Tuotetunnus (SKU): Cosmo120R Osastot: , ,

Kuvaus

Cosmo Video 120 etäisyymittari on todellinen ammattilaisen apuväline monipuolisiin mittauksiin.

Sisäänrakennettu kamera ja 360° kallistusanturin yhdistelmä mahdollistaa mittaukset, joita tavallisilla laseretäisyysmittareilla on mahdotonta tehdä.

Helppo ja tarkka tähtäys. Sisäänrakennettu kamera mahdollistaa mittaamisen epäsuotuisissa valaistusolosuhteissa. Tämä on selvä etu, kun työskentelet ulkona aurinkoisella säällä. Vaikka laserosoittimen punainen piste olisi näkymätön, on mahdollista kohdistaa laseretäisyysmittari kohteeseen näytöllä olevan kohdistuskuvion avulla.

Tarkkuus ja etäisyys. Laseretäisyysmittari Cosmo 120 Video on suunniteltu korkeiden etäisyyksien mittauksiin aina 120 metriin asti. Virhe on ±1,5 mm.

Kaltevien pintojen mittaus.                                                                                             Kallistumittarin ansiosta Cosmo 120 Video pystyy määrittelemään katon kaltevuuden. Tee vain kolme etäisyysmittausta ja Cosmo 120 Video laskee kaltevuuden. Näyttöön tulee myös yksityiskohtaiset lisätiedot puolisuunnikkaan pinta-alasta.

Sisäänrakennettu 360° kallistusanturi                                                                      Etäisyysmittauksen ja kaltevuuden yhdistelmä mahdollistaa etäisyysmittauksen vaikka mittauspisteen ja kohteen välissä olisi esteitä. Kallistusmittarilla voidaan myös tarkastaa pintojen kaltevuudet. Asettamalla Cosmo 120 Video kolmijalkaan mittauksiin saadaan lisää tarkkuutta epäsuoria mittauksia varten.

Maalaustoiminto
Tämän toiminnon ansiosta on mahdollista määrittää huoneen kaikkien seinien kokonaispinta-ala. Välituloksia ei tarvitse kirjoittaa muistiin. Toiminto on erittäin kätevä työn materiaalin ja hinnan laskemiseen. Mittaa vain seinän korkeus kerran ja kaikkien seinien pituus. Kokonaispinta-ala lasketaan automaattisesti.

Etäisyyden merkintä
Mittarilla voi mitata yhtä pitkiä matkoja määritetyllä välillä. Tämä mahdollista esimerkiksi aidan  tolppien asennuksen kiinteille etäisyyksille. Riittää, kun asetat lähimpien tolppien välisen etäisyyden ja aloitat mittauksen aloituspisteestä. Laite antaa äänihälytyksen lähestyessään seuraavan paalun asennuspaikkaa.

Cosmo 120M mittari on mahdollista yhdistää BT yhteydella Photo Plan sovellukseen.

Laseretäisyysmittari ADA COSMO 150 Video on ihanteellinen valinta ulkotöihin. Tee nopeita ja tarkkoja mittauksia suurilta etäisyyksiltä digitaalisen katseluohjelman avulla.

 

Tarkkuus ±1,5 mm.
Kantoalue 0,05 … 120 m
Mittayksiköt m, in, ft. Tarkkuus 1mm
Toiminnot minimi- ja maksimimittaukset, kestomittaukset, yhteen- ja vähennyslasku, pinta-alan ja tilavuuden mittaus, epäsuora mittaus Pythagoran lauseen perusteella, kaltevuusmittari, valaistu näyttö, automaattinen sammutus 180s
Kaltevuusmittari

Kohdistin

Kyllä ±90°, Tarkkuus ±0.3°

Kyllä

Suojaluokka IP54
Virransyöttö 3 x 1,5 V (AAA)
Mitat 28 (p) x 52 (l) x 137 (k) mm
Paino 150 g paristojen kanssa
Toimitussisältö Mittauslaite, paristot, kuljetuskotelo, käyttöohjeet

Lisätiedot

Paino 150 kg
Mitat 137 × 52 × 28 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Etäisyysmittari Cosmo 120M Video”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.