Viemärikamera | Putkistokamera

Putkistokameroissa on vakiovarusteena huippuominaisuudet ja järjestelmää voidaan räätälöidä tarpeen mukaan. Kaapelin pituus on valittavissa eri vaihtoehdoista. Kamerapää voi olla kiinteällä kuvalla tai se voi olla automaattisesti tasaava. Myös paikannettava lähetin 512Hz on lisättävissä kamerapäihin.
 
Viemärikameralla voidaan suorittaa monipuolista putkistojen ja kanavien kuvausta omakotitaloissa, kerrostaloissa tai teollisuuden erilaisissa kohteissa. Tarkastuksen kohteena voi olla viemärit, putkistot, hormit, savupiiput, ilmanvaihtokanavistot, ja rakenteiden tarkastus.
Myös uusien putkilinjojen luovutustarkastus tai saneerauskohteiden kuvaus putkiremonttien yhteydessä onnistuu kustannustehokkaasti. Järjestelmä soveltuu käytettäväksi vesi- ja jätehuoltolaitoksissa, maanrakennuksessa, teollisuuden kunnossapidossa, LVI asennuksessa, sähköasennuksissa ja kiinteistöhuollossa.
Uudistettu GeoPipe viemärikameramallisto on nyt saatavilla. Mallistosta löytyy myös teräväpiirtomallit todella tarkalla kuvanlaadulla. Huippuominaisuudet kaikissa malleissa ja erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Todella kattava lisävarustevalikoima mm. C.SCOPE paikannus ja näppäimistö dokumentointiin. Kysy tarjous ja lisätietoja!
Samaan keskusyksikköön voidaan liittää erikokoisisa keloja ja kamerapäitä. Laitteisto mukautuu kustannustehokkaasti käyttötarpeen mukaan. Meillä on oma huolto ja varaosapalvelu.

Näytetään kaikki 8 tulosta