Viemärikamera | Putkistokamera

Ammattikäyttöön kestävä ja laadukas työnnettävä viemärikamera, putkistokamera tai tarkastuskamera heti toimitukseen monipuolisesta valikoimasta. Tutustu GeoPipe mallistoon ja tilaa omasi.

Putkikameroissa on vakiovarusteena huippuominaisuudet ja laitteistoa voidaan räätälöidä tarpeen mukaan.
 
Viemärikameralla voidaan suorittaa monipuolista putkistojen ja kanavien kuvausta omakotitaloissa, kerrostaloissa tai teollisuuden erilaisissa kohteissa. Tarkastuksen kohteena voi olla viemärit, putkistot, hormit, savupiiput, ilmanvaihtokanavistot, ja rakenteiden tarkastus.
Myös uusien putkilinjojen luovutustarkastus tai saneerauskohteiden kuvaus putkiremonttien yhteydessä onnistuu kustannustehokkaasti. Järjestelmä soveltuu käytettäväksi vesi- ja jätehuoltolaitoksissa, maanrakennuksessa, teollisuuden kunnossapidossa, LVI asennuksessa, sähköasennuksissa ja kiinteistöhuollossa.
Uudistettu GeoPipe viemärikameramallisto on nyt saatavilla. Mallistosta löytyy myös teräväpiirtomallit todella tarkalla kuvanlaadulla. Huippuominaisuudet kaikissa malleissa ja erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Todella kattava lisävarustevalikoima mm. C.SCOPE paikannus ja näppäimistö dokumentointiin. Kysy tarjous ja lisätietoja!
Samaan keskusyksikköön voidaan liittää erikokoisisa keloja ja kamerapäitä. Laitteisto mukautuu kustannustehokkaasti käyttötarpeen mukaan. Meillä on oma huolto ja varaosapalvelu.

Näytetään kaikki 7 tulosta