Kaapelin- ja putkenhakulaitteet

C.SCOPE kaapelinhakulaite on ammattilaisen valinta. Paikanna kaapelitutkalla kaapelit ja putket ennen kaivamista. Kaapelien etsintä on nopeaa uuden automaattihaun ansiosta. Putkisondien paikannus onnistuu myös C.SCOPE kaapelitutkalla.

C.SCOPE CXL3 on C.SCOPE malliston luotettava ja helppokäyttöinen perusvastaanotin. DXL3 mallissa on lisäominaisuutena syvyysmittaus lähetinkäyttöön ja putkisondeille.

C.SCOPE XL4 malleissa on vielä pikkuisen paremmat ja uudistuneet ominaisuudet ammattikäyttöön! 
C.SCOPE on suunnitellut uuden sukupolven XL4- sarjan, joissa on monipuolisemmat ja helppokäyttöisemmät toiminnot. Lisäksi XL4 laitteiden ”moottori” on toteutettu digitaalisella tekniikalla. Tämä mahdollistaa entistä tehokkaammat, kestävämmät ja paremmin häiriösuojatut laitteen vaativiin työmaaolosuhteisiin.

C.SCOPE kaapelihakulaitteella pystytään paikantamaan virralliset ja virrattomat kaapelit sekä metalli- ja muovi-, ja betoniputket erillaisilla paikantamismenetelmillä. C.SCOPE lähettimellä varustettuna saadaan lisäksi mitattua kaapelin syvyys. C.SCOPE XL4 kaapelinhakulaite on Suomen suosituin ja XL4 mallistossa on kolme eri mallia: CXL4, DXL4 ja MXL4.  

C.SCOPE XL4 sarjan mukana tulevat uudet ominaisuudet:

1) SGA4 lähettimessä käytössä tuplataajuus 33+131kHz. Mahdollistaa erityisesti pienten kaapeleiden entistä tarkemman paikantamisen

2) SGA4 lähettimessä vakiona 1W teho

3) XL4 mallien automaattinen hakutoiminto (Automatic Scan) mahdollistaa kaivualueen nopean tarkastuksen yhdellä kerralla ja katvealueita ei jää
Automaattinen itsetestaustoiminto varmistaa laitteen toiminnan päivittäin
Laitteessa on asentosensori joka varmistaa että laite on oikeassa asennossa hakutilanteessa

C.SCOPE TAKUU 3 VUOTTA
 

Näytetään tulokset 1–12 / 28